Cotlete de porc cu sos de usturoi

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 9 Dec 2012 | 3637 vizualizari

 

simplu dar gustos :)

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 caciulie usturoi
  • condimente
  • 150 g smantana
  • cateva fire marar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu sos de usturoi:

Cotletele de porc se condimenteaza si se lasa la frigider aproximativ o ora.

Se scot si se pun pe gratarul incins.

Daca nu avem gratar le punem intr-o tigaie de teflon si le mai stropim din cand in cand cu ulei.

Se lasa la foc pana sunt bine patrunse si rumenite.

Usturoiul se curata si se piseaza, se pune un varf de lingura de sare si 2 lg de ulei si se amesteca putin, se pune mararul tocat fin si smantana.

Se amesteca bine de tot.

Noi am servit cu cartofi ,pe care initial i-am fiert, apoi i-am tras un pic la tigaie cu putin ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de ciuperci